Maak uw evenement helemaal compleet met een echte Cortador. Deze hamsnijder zal een absolute eye-catcher worden op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of welk evenement dan ook.

Iets te vieren!

Een cortador op uw evenement geeft u gasten een echt smaaktheater en is een echte showstopper op elke type evenement. Als u een Cortador boekt, dan komen wij met een luxe ham op locatie om deze met de hand voor uw gasten te versnijden en te presenteren. We vertellen uw gasten dan graag alles over charcuterie, de aangesneden ham, de leefstijl en afkomst van de varkens en ham. Door onze ervaring zijn wij in de gelegenheid om de best hamsnijders van Nederland bij u op locatie een demonstratie te laten geven.

De allerbeste Spaanse
delicatessen op uw feest

Cortador

Onze Cortadors zijn gecertificeerde hamsnijders en
hebben jarenlang ervaring met het snijden van de Jamon Iberico zowel in onze restaurants als op locatie.
Zij snijden niet alleen de Jamon flinterdun maar presenteren de ham op een prachtige manier. De Cortador is in te huren voor minimaal twee uur.

Charcuterie op maat

Samen met u maken wij een heerlijke charcuterieplank
op maat. U kunt alles zelf beslissen van de hoeveelheid
tot de kwaliteit. Ook verzorgen wij vegetarische planken of planken zonder varkensvlees. Alle planken worden geserveerd op mooie (olijf) houten planken.
Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Pintxos experience

Pinxtos is dé smakelijke aanvulling op uw feest. Pintxos zijn hapklare tapas uit het Baskenland. De basis is een knapperig broodje en de topping heeft oneindig veel mogelijkheden. Vlees, vegetarisch, veganistische
en varkensvrije opties. De Pintxos maken we vers op locatie. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.