Home » Spaanse delicatessen Amsterdam
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Proef echte Spaanse delicatessen in Amsterdam

Wil je de Spaanse delicatessen proeven in regio Amsterdam? Jabugo bar Iberico is gespecialiseerd in de Spaanse delicatessen, die we verkopen in onze delicatessenwinkel bij de Foodhallen in Amsterdam. Wil je de delicatessen liever thuis proberen? Het is ook mogelijk om een Spaanse ham online te bestellen via onze webshop. Daarnaast is het mogelijk om een borrelbox met verschillende Spaanse delicatessen online te bestellen. De borrelbox is ideaal om thuis van te genieten, samen met je vrienden onder het genot van een drankje.
delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Kom de echte Spaanse delicatessen proeven in Amsterdam

Kom langs in onze Spaanse delicatessenwinkel in Amsterdam en proef alle delicatessen die Spanje te bieden heeft. Je kunt bij ons genieten van heerlijke tapas onder het genot van een drankje. Daarnaast vind je in onze Spaanse delicatessenwinkel verschillende soorten hammen, zoals de bekende Pata Negra. Onze medewerkers leggen je graag uit wat het verschil is tussen de hammen. Ze leggen je ook uit waar elke ham lekker bij is, of in welk gerecht het goed past. Ook vind je bij ons verschillende Spaanse wijnen of verfrissende bieren. Neem dus een keer een kijkje in onze Spaanse delicatessenwinkel in Amsterdam en bekijk het volledige aanbod!

Bestel de Spaanse delicatessen online

Wil je de Spaanse delicatessen online bestellen? Dit doe je bij ons. Zo kan je bijvoorbeeld een Spaanse Ibérico ham bij ons online bestellen. Je geniet dan thuis van de overheerlijke ham. Het is ook mogelijk om onze borrelbox te bestellen. Hier kom je verschillende soorten Spaanse delicatessen uit onze winkel in Amsterdam tegen. Zo geniet je van een avondje borrelen met de lekkerste Spaanse delicatessen erbij. Nodig je vrienden uit en geniet! Maak kennis met al het moois dat Spanje te bieden heeft en bestel nu een box vol lekkers voor jou thuis. In onze webshop koop je gemakkelijk onze Spaanse delicatessen online.

jabugo

Bekijk het volledige assortiment

Kom langs in onze Spaanse delicatessenwinkel in de Foodhallen in Amsterdam en ontdek wat wij te bieden hebben. Daarnaast is het mogelijk om de Spaanse delicatessen, zoals een Ibérico ham, online te bestellen in onze webshop. Heb je vragen? Vul nu ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@jabugo.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0634567452.  Reserveer een plekje in onze bar en geniet van de Spaanse tapas onder het genot van een heerlijke wijn of verfrissend biertje.