Home » Spaanse delicatessenwinkel Westfield Mall
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Spaanse delicatessenwinkel in de Westfield Mall

Ben je op zoek naar een Spaanse delicatessenwinkel of tapasbar in de Westfield Mall in Leidschendam? Kom dan langs bij Jabugo bar Iberico en geniet van de allerlekkerste Spaanse delicatessen onder het genot van een lekker drankje. Neem plaats en waan je aan de Costa Blanca of de Spaanse Pyreneeën en geniet!

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Kom langs in onze Spaanse delicatessenwinkel in de Westfield Mall

In de Westfield Mall in Leidschendam vind je onze Spaanse delicatessenwinkel en tapasbar. Probeer nu alle bekende en minder bekende Spaanse tapas bij ons in de winkel/bar. Je- geniet van de heerlijkste hammen, zoals Pata Negra, onder het genot van een mooie wijn of een verfrissend biertje. De medewerkers in onze Spaanse tapasbar in Leidschendam vertellen je met liefde het verschil tussen de Ibérico de Bellota en de Ibérico de Cebo. Het is gelijk mogelijk om het verschil te proeven tussen de hammen. Proef je dit liever thuis? Bestel dan de Ibéricoham online in onze webshop. Het is hier ook mogelijk om een borrelbox met authentieke Spaanse delicatessen te bestellen. Nodig je vrienden en/of familie uit, maak er een feestje van en geniet van wat Spanje te bieden heeft.

Bekijk ons volledige assortiment

Wil je weten wat we allemaal serveren in onze Spaanse tapasbar in Leidschendam? Bekijk dan nu ons assortiment in onze webshop. Hier vind je alles wat we ook in onze Spaanse delicatessenwinkel hebben in de Westfield Mall in Nederland. Heb je hier vragen over? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0634567452 of stuur ons een e-mail via info@jabugo.nl.

jabugo