Home » Spaanse tapas Amsterdam
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Spaanse tapas in Amsterdam

Kom onze Spaanse tapas proeven in Amsterdam. Jabugo bar Iberico vind je in de Foodhallen in Amsterdam. Hier proef je de heerlijkste Spaanse hammen. Probeer een borrelbox of ga voor de ‘shared dining experience’. Laat je verrassen door de vele verschillende soorten hammen en delicatessen uit Spanje!

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Proef authentieke Spaanse tapas in Amsterdam

Proef authentieke Spaanse tapas in de Foodhallen in Amsterdam. Het is bij ons mogelijk om een borrelbox te bestellen, maar je kunt ook genieten van de ‘shared dining experience’ met je vrienden en/of familie. Natuurlijk verkopen we de bekendste Spaanse ham Pata Negra. In onze Spaanse delicatessenwinkel vind je echter ook minder bekende, maar even lekkere hammen uit Spanje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Ibérico de Bellota of de Ibérico de Cebo. Je proeft de heerlijke Spaanse hammen nu in onze bar in de Foodhallen in Amsterdam of in onze Spaanse winkel in Leidschendam.

Neem contact op met ons bedrijf

Wil je de Spaanse tapas komen proeven in Amsterdam? Kom dan zeker eens bij ons langs in de Foodhallen. Direct een reservering plaatsen, is ook zeker mogelijk. Vul hiervoor ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@jabugo.nl of neem telefonisch contact op met ons via 0634567452.

jabugo